Betaalopties

Inklapbare content

Welke betaalmethodes zijn er bij A Pro87 Nutrition

Je kunt jouw aankopen middels bankoverschrijving, iDEAL, creditcard (Mastercard en Visa), PayPal, Google Pay, Apple Pay en Shop Pay betalen. Hier zitten geen extra kosten aan verbonden.


De persoonlijke gegevens die wij van je vragen worden alleen gebruikt om jouw bestelling zo efficiënt mogelijk af te handelen. Wij respecteren en garanderen je privacy. Persoonlijke gegevens worden onder geen beding verstrekt aan derden.

Waar kan ik mijn facturen terugvinden?

Je order bevestiging ontvang je direct na het plaatsen van je bestelling in je inbox. Toch een factuur met BTW specificatie nodig? Neem contact op met de klantenservice om een factuur te ontvangen.

Ik heb een vraag over iDeal

Met iDEAL kun je veilig en gemakkelijk online betalen. Afrekenen doe je in de vertrouwde betaalomgeving van je bank. Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je met iDEAL wilt betalen. Vervolgens selecteer je de bank waarbij je bent aangesloten. Daarna word je doorgeleid naar je bankomgeving waar de betaalopdracht gelijk klaar staat. De bank vraagt je een aantal gegevens in te vullen en de betaling te autoriseren. Het bedrag wordt vervolgens direct van je betaalrekening afgeschreven en wij versturen direct je bestelling. 

Ik heb een vraag over mijn bankoverschrijving

Heb je een vraag met betrekking tot de bankoverschrijving van je order of heb je geen details ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder.

Ik heb een vraag over mijn creditcard betaling

Indien voor een betaalwijze met een creditcard wordt gekozen, dan zijn hierop de voorwaarden van de desbetreffende kaartuitgever van toepassing. A Pro87 Nutrition is geen partij in de relatie tussen jou en de kaartuitgever. Tijdens het bestelproces kun je kiezen voor betaling met creditcard. De bank zal dan de betaling autoriseren en vervolgens versturen wij direct je bestelling. 

Ik heb een vraag over PayPal

Betalen via PayPal gaat gemakkelijk en snel. Tijdens het bestelproces kies je voor de betaalwijze PayPal en vervolgens word je meteen doorgeleid naar je PayPal account, waar je de betaling kunt afronden.


Betalen met PayPal is veilig. Wanneer je jouw order niet ontvangt, is het in veel gevallen mogelijk dat je jouw geld terugkrijgt.