Verzending en levering

Inklapbare content

Verzending en levering

Jouw bestelling bij A Pro87 Nutrition wordt met PostNL verzonden. Wij streven er naar om jouw bestelling binnen 1-3 werkdagen aan PostNL te overhandigen. 

Verzendkosten:

Bij A Pro87 Nutrition betaal je voor bestellingen boven de €30,- geen verzendkosten. Voor bestellingen tot €30,- zijn de verzendkosten €6,95.

Wat is de status van mijn bestelling?

Alle informatie omtrent de bezorging van jouw order kun je terug vinden in je track & trace code.

Wat gebeurd er als ik niet thuis ben op het moment van levering?

Het kan voorkomen dat je op moment van bezorging niet thuis bent. De order wordt dan in eerste instantie bij de buren gebracht. Mochten de buren ook niet thuis zijn, dan wordt jouw order naar de dichtstbijzijnde afhaallocatie van PostNL gebracht. Wanneer je order bij de buren of bij een afhaallocatie gebracht is, dan kun je het adres waar het bezorgd is terug vinden via je track & trace code. 

Kan ik mijn order laten bezorgen op een ophaal locatie in de buurt?

Jouw pakket kan helaas niet naar een ophaal locatie naar keuze gestuurd worden. Wel kun je ervoor kiezen je pakket kosteloos bij ons afhaalpunt af te halen.

Je kunt dit als volgt doen: wanneer je al je artikelen in je winkelwagen hebt geplaatst en naar afrekenen gaat, kom je op de veilig afrekenen pagina terecht. Wanneer je graag je order wilt laten bezorgen op de afhaallocatie is het van belang dat je op afhalen klikt bij bezorginformatie.

Onze afhaallocatie is: Goudenregenstraat 258A, 2565GE, Den Haag.

Verkeerd en/of beschadigd product ontvangen?

​Wat vervelend om te horen dat jouw pakketje is beschadigd! Dit is uiteraard niet de bedoeling! Onze klantenservice medewerkers helpen je graag om dit probleem op te lossen. Stuur daarom een mail of open een chat met foto's van het beschadigde pakketje in de bijlage. Zo kunnen wij je zo goed en snel mogelijk helpen.

Indien je een beschadigd of verkeerd product hebt ontvangen wordt deze door A Pro87 Nutrition kosteloos omgeruild voor het juiste product. De kosten van het retour sturen zijn dan ook voor rekening van A Pro87 Nutrition.